Our website uses cookies.

Fehér Nyúl Queer Bunny 0,33L


Törzsvásárlói program - 5% kedvezmény

Fehér Nyúl Queer Bunny 0,33L

2.46€
Manufacturer: Fehér Nyúl
Availability: Out of stock
Not Rated
Expected delivery: September 29, 2020

Description

Olyat csináltunk, amilyet még nem látott Magyarország!

Nekünk, a Fehér Nyúl csapatának fontos a szabadság. És hogy mit is jelent ez számunkra? Elsősorban önazonosságot és tengernyi lehetőséget a kísérletezésre. Mindegyik sörünk egy önálló történet, egy külön íz, egy újabb próbálkozás, hogy valami olyat alkossunk, amit előtte soha.

Mindez nem menne szabadság és bátorság nélkül, ami garantálja, hogy felvállaljuk amit létrehoztunk. Akkor is ha elsőre tökéletes, és akkor is, ha még dolgozni kell rajta. A sörfőzés nem megy intuíció nélkül, úgy kell követnünk a megérzéseinket, ahogy Alíz követte a fehér nyulat az üregbe. Egy ugrás és kész! Azoknak készítjük a söreinket, akik hisznek a kísérletezés építő erejében, és akik tudják, hogy őszinteség nélkül mit sem ér az egész. A saját történeted te írod, mi csak a legjobb söreinket adjuk mellé, hogy felfedezhesd az ezerízű szabadságot.

A főzdénkben adott a lehetőség, hogy a saját utunkat járjuk, hogy olyan sört készítsünk, amilyet megálmodtunk. Ettől lesz az egész sörfőzés annyira izgalmas, bátor és sokszínű. Ha nem hinnénk a sokszínűségben sosem készítettük volna el az első sörünket, és nem lenne saját márkánk. Minket idáig repített a szabadság és a bátorság. Reméljük, hogy téged is odáig visz, ahol lenni szeretnél, ahol a legjobban érzed magad. Büszkén és szabadon.

Reviews

There are no reviews for this product.