Our website uses cookies.

Folyékony Komló - INCOGNITO

A lupulin por - komlótoboz része, amely egy sárgás por - a gyógyászatban már eddig is ismert volt, de most a sörfőzdék is egyre jobban érdeklődnek iránta, eddig páratlan intenzitása miatt. Manapság már külön eszköz is rendelkezésre áll a lupulin és a komlótoboz megfelelő szétválasztására. A komlók eddig ismert pellet, vagy por alapú felhasználása mellett már van komló sűrítmény is, ami még jobban tudja fokozni a komlók ízhatását.

Az INCOGNITO ™ 100% -ban természetes alapanyagokból (komló) származó termék, amely erősen koncentrált aromát biztosít, miközben maximalizálja a sörfőzés hatékonyságát és csökkenti a folyamat veszteségét. A veszteség más komlókészítményeknél (pellet) jelentősen nagyobb lehet, akár több 10/100 liter is.

Az INCOGNITO ™ megalkotói (John I. Haas Inc) elsősorban az egyik legnépszerűbb típus, az IPA (Indian Pale Ale) és annak különböző változatainak a készítéséhez ajánlják, hiszen a lehető legjobb, még intenzívebb aromakomlózást tudnak véghez vinni. A termék olyannyira tömény, hogy 1kg komlópelletet 10ml folyadékkal tudnak helyettesíteni. A Haas állításai szerint, kezdő sörivők is könnyedén kiérezhetik az adott komlókat és biztosak benne, hogy az INCOGNITO ™ hamarosan megváltoztatja a sörfőzést.

Szerintetek itthon melyik főzde lesz az, aki először felhasználja valamelyik söréhez?

Ha nem tudsz addig várni, a Beerselection polcain most elérhető a spanyol Península Prototype IV néven futó Dupla IPA-ja, melyet Incognito Citra-val készítettek!

https://bit.ly/2DIe1Qv

Labels attached to the content: Blogpost
blog comments powered by Disqus