Barion Pixel
Our website uses cookies.

.

Funky Fluid Gelato: Green Fluff 0,5L

Webshop price
2,490 Ft
2,740 Ft
Manufacturer: Funky Fluid
Stock 1: Last 2 db in stock
Not Rated

Description

A zöld gyümölcsöket kiemelő fagylalt ízvilágú Sourbe rengeteg kiwit, körtét, banánt, mályvacukrot és vaníliát adagoltak, így kialakítva egyszerre üdén savas, édeskés és sűrű világát.

A Pastry Sour kifejezés leggyakrabban olyan savanyú sörre utal, amelyet szándékosan édesre főznek, és gyakran nem erjeszthető cukrokkal, például dextrózzal és laktózzal készül (ezeket azért nevezik nem erjeszthetőnek, mert az élesztő nem eszi fel őket, és nem alakítja át alkohollá). Ezeket a söröket rengeteg édes összetevő, például gyümölcsök, mályvacukor, keksz, kókuszdió stb. hozzáadásával főzik.
A savanyú sör olyan sör, amelynek szándékosan savanyú, savas vagy fanyar íze van. A hagyományos savanyú sörök közé tartoznak a belga lambic, a gueuze, a flamand vörös sörök, valamint a német gose. A savanyú sörök úgy készülnek, hogy vadélesztő törzseket vagy baktériumokat engednek a főzetbe, majd felforralják a sörlevet, hogy elpusztuljanak ezek a baktériumok és később ne befolyásolhassák az erjedést.
A savanyított sörhöz leggyakrabban használt mikrobák a Lactobacillus és a Pediococcus baktériumok, míg a Brettanomyces gomba szintén hozzáadhat némi savasságot a sörhöz.
A savanykás íz elérésének másik módszere a gyümölcsök hozzáadása, amelyek közvetlenül hozzájárulnak a szerves savakhoz, például a citromsav kialakulásához.

Ha szeretnél többet megtudni erről a sörstílusról, nézd meg YouTube videónkat!
Savanyú sörök

Legyél sörszakértő ingyenes YouTube tanfolyamunkkal!
23db rövid, de tartalmas videónk segítségével komoly tudásra tehetsz szert!
Beerselection Sörsuli

Reviews

There are no reviews for this product.

Our Recommendation

Funky Fluid Gummy: Pink 0,5L

Weshop price
2,990 Ft
Bottleshop price
3,290 Ft

Fehér Nyúl Rafa 0,33L

Weshop price
1,090 Ft
Bottleshop price
1,200 Ft

Reketye x unCertain Brewing Gaia 0,33L

Weshop price
1,650 Ft
Bottleshop price
1,820 Ft

Reketye Marie Curry 0,44L

Weshop price
1,810 Ft
Bottleshop price
1,990 Ft