Our website uses cookies.

Holba Premium 0,5L


Törzsvásárlói program - 5% kedvezmény

Holba Premium 0,5L

1.94€
Manufacturer: Holba
Availability: Out of stock
Not Rated
Expected delivery: September 22, 2020

Description

A hanušovicei gyár egyik arca, ha lehet ilyet mondani folyadékra. Igazi világos sör, 12° szárazanyaggal, 5,2% alkohollal. A magasabb súlycsoportok versenyzője tehát, ám mégis lehet nagyobb mennyiségben fogyasztani. Ezzel együtt a különleges alkalmak ünnepi söre is lehet: sokoldalú játékos. Premium kategória:nomen est omen. Nem is lehet jobbat elképzelni, mint hogy valahol tényleg ezt adják prémiumként. Bárki elfogadná.

Szárazanyag tartalom: 12°

Alkoholtartalom: 5,2%
A HOLBA sörgyárat 1874-ben alapító a Josef Müllschitzky a Jeseniky hegység gyönyörű természetvédelmi területén.


Napjainkban a sörgyár jelentős szerepet vállal a terület érintetlenségének megvédésében, hogy a sör gyártásához használt hegyi forrásvíz ne veszítsen eredeti tisztaságából.


Csehország egyik legnagyobb múltra visszatekintő sörgyárára, ami napjainkban talál újra magára a térségben lezajlott kedvezőtlen történések után. A sör töretlen népszerűségét mutatja, hogy a gyár környékén és a környező kisebb településeken is szinte csak ez a sör kapható, a nagy sörmárkák nem tudták kiszorítani, annak ellenére hogy aránytalanul nagy marketing kampányt folytatnak a „Holba”-hoz képest.Hazánkban a Holba név kezd ismerté válni, köszönhetően jó árfekvése és kimagasló minősége miatt. A HOLBA kínálatában jellemzően világos és Lager sörök vannak, amiket az egyedi íz világuk különbözet meg a többi sörtől. A gyár az elmúlt években néhány új termékkel is előrukkolt, az aktuális trendeknek megfelelően, így elérhető már ízesített, vagy erős Lager sör is a kínálatukban. Ezeket a véges gyártási kapacitásuk miatt csak szezonálisan kínálják.


 

Reviews

There are no reviews for this product.