Our website uses cookies.

Törzsvásárlói program - 5% kedvezmény

Holba Serak Polotmavy 0,5L

1.51€ 1.4345
Manufacturer: Brewdog
Availability: On Stock
Not Rated

Beer Packs

Description

Ennek a sörnek a neve magyarul is vonzóbhangzású: Šerák, mint ser. A Holba félbarna söréről van szó, de hazai tájakon inkább vörös sör néven fut. Színét a borostyántól kölcsönözte, nevét pedig a közelben magasodó Šerák hegycsúcstól, amely nevével is hirdeti a Holba söreinek finomságát. Enyhe kávés zamat,  kereken kesernyés íz, 11° szárazanyag és 4,7% alkohol tartalom: kell még valamit mondani?A HOLBA sörgyárat 1874-ben alapító a Josef Müllschitzky a Jeseniky hegység gyönyörű természetvédelmi területén.


Napjainkban a sörgyár jelentős szerepet vállal a terület érintetlenségének megvédésében, hogy a sör gyártásához használt hegyi forrásvíz ne veszítsen eredeti tisztaságából.

Csehország egyik legnagyobb múltra visszatekintő sörgyárára, ami napjainkban talál újra magára a térségben lezajlott kedvezőtlen történések után. A sör töretlen népszerűségét mutatja, hogy a gyár környékén és a környező kisebb településeken is szinte csak ez a sör kapható, a nagy sörmárkák nem tudták kiszorítani, annak ellenére hogy aránytalanul nagy marketing kampányt folytatnak a „Holba”-hoz képest.

Hazánkban a Holba név kezd ismerté válni, köszönhetően jó árfekvése és kimagasló minősége miatt. A HOLBA kínálatában jellemzően világos és Lager sörök vannak, amiket az egyedi íz világuk különbözet meg a többi sörtől. A gyár az elmúlt években néhány új termékkel is előrukkolt, az aktuális trendeknek megfelelően, így elérhető már ízesített, vagy erős Lager sör is a kínálatukban. Ezeket a véges gyártási kapacitásuk miatt csak szezonálisan kínálják.

Reviews

There are no reviews for this product.