Our website uses cookies.

Hop Hooligans Road to Mandalay 0,33L

Normal price
6.98€
Manufacturer: Hop Hooligans
Stock 1: Last 5 db in stock
Not Rated

Description

Víz, Gabonák (Maris Otter, Zabpehely, Arany zab, Zabmaláta, Dextrin maláta, T50, DRC, Csokoládé, Pörkölt árpa, Fekete maláta), Komló (Simcoe), Extra (Dextróz, Maltodextrin, Assam fekete tea, Fekete bors, Kardamom, Gyömbér), Élesztő (WLP002). Egy elszáradt, összemorzsolt levél száll odakint - furcsa és egzotikus szelek által sodortatva -, amely soha nem fog szilárd talajra érni. És egy gyengéd kéz meleg tenyerét sem fogja érinteni. Erős érzéseket és élénk álmokat hagy maga után, a hús és a lélek tiszta emlékeit, amelyek apránként elszállnak minden egyes zúgó hajnallal. Nincs az a bánattal teli menetelés, amit megtehetne, nincs az a dübörgő tüzérség, ami megőrizhetné őket. Csak az idő állandó, zúzó dübörgése van.

Az Imperial Stout alkoholosabb, szárazabb, csokisabb a sima stouthoz képest, rendkívül gazdag, édes, telt malátajelleggel. A keserűség származhat pörkölt malátákból vagy komló hozzáadásából. Eredetileg az Orosz cári családnak szánták.

A Stout a porter szárazabb, sötétebb, testesebb erősebb leszármazottja. Színben nagyon hasonlóak, a stoutokban azonban sokkal több a karamellizált pörkölt maláta és a kávés ízvilág, valamint édeskésebbek is. A stout szó első ismert használata egy 1677-ben keltezett, az Egerton Manuscripts-ban talált dokumentumban, amely a sör erősségére utal. 1721-ben használták először a porter nevet egy pörkölt malátával készült sötétbarna sör leírására. A porterek hatalmas népszerűsége miatt a sörfőzők többféle erősségben készítették őket. Az erősebb, jellemzően 7 vagy 8 %-os alkoholtartalmú söröket "stout porter"-nek nevezték, így a stout és a porter története és fejlődése összefonódott.


Ha szeretnél többet megtudni erről a sörstílusról, nézd meg YouTube videónkat!
Porterek és Stoutok közötti különbségek

Legyél sörszakértő ingyenes YouTube tanfolyamunkkal!
23db rövid, de tartalmas videónk segítségével komoly tudásra tehetsz szert!
Beerselection Sörsuli

Reviews

There are no reviews for this product.

Our Recommendation

Hop Hooligans Never Over BA Vanilla 0,33L

Normal price
9.79€
Price for members
9.30€

Hop Hooligans Never Over BA Coconut 0,33L

Normal price
9.79€
Price for members
9.30€

Hop Hooligans Velvet Violence 0,33L

Normal price
6.98€
Price for members
6.63€

Hop Hooligans Bloody Koschei 0,33L

Normal price
6.14€
Price for members
5.83€

Nepomucen & Sibeeria Two-Headed Giant 0,5L

Normal price
6.98€
Price for members
6.63€

Nepomucen Wassily 0,5L

Normal price
7.27€
Price for members
6.91€