Barion Pixel
Our website uses cookies.
Hungarian
English

.

Jackie O's Omission Of Logic 0,375L
11,790 Ft
10% kedvezmény első vásárlásodból!
Csatlakozz a Beerselection Club-hoz!
Mi a lényeg?

Jackie O's Omission Of Logic 0,375L

11,790 Ft
10% kedvezmény első vásárlásodból!
Csatlakozz a Beerselection Club-hoz!
Mi a lényeg?
Manufacturer: Jackie O's
Webshop stock Last 1 db in stock
Average Rating: Not Rated
Expected delivery: September 29, 2023

Description

A Bourbon hordóban érlelés bevett dolog, de ritkábban látott dolog egy Porternél, főleg, ha adnak hozzá pekánt, vaníliát és fahéjt.

Az Imperial Porterek közepes karamellás és csokoládés édességgel rendelkeznek, és egy kis komló és maláta karaktert kell mutassanak. Az Imperial Porterek arról ismertek, hogy pörkölt árpát használnak, ami jellegzetes ízt és aromát ad nekik, összehasonlítva a hasonló sörökkel, mint a baltic porterek vagy a hagyományos porterek. Ezek a legsötétebb sörök a spektrumon, keserűségük közepes szintű, és határozottan nagy, jellemzően 7-12% közötti alkoholtartalommal rendelkeznek.
A Porter Londonban született, és először három sör (strong ale, pale és mild) keverékére utalt, de hamarosan önálló sörré vált. A sűrű és erős porter elterjedt a londoni munkásosztályban, és hamarosan jelenséggé vált országszerte, valamint a balti államokba exportálták. A stoutok kistestvérének is hívják, színe a sötét borostyántól egészen az éjfeketéig terjed, azonban a porterekben kevesebb a karamellizált, pörkölt maláta a stouthoz képest. Az egyik legizgalmasabb Ale típusú sör, mivel a kávés, étcsokis ízjegyektől kezdve akár aszaltgyümölcsre emlékeztető is lehet.

Ha szeretnél többet megtudni erről a sörstílusról, nézd meg YouTube videónkat!
Porterek és Stoutok közötti különbségek

Legyél sörszakértő ingyenes YouTube tanfolyamunkkal!
23db rövid, de tartalmas videónk segítségével komoly tudásra tehetsz szert!
Beerselection Sörsuli

Reviews

There are no reviews for this product.