Barion Pixel
Our website uses cookies.

Van kedvenc poharad?

Melyik pohárból szeretsz a legjobban sört kóstolni? Vékony legyen a fala? Milyen legyen a formája? Mennyi sör férjen el benne egyszerre?

Sok kérdés, amely örök vitatéma, viszont rengeteg ténnyel tudjuk azt alátámasztani, hogy nem mindegy melyik sört, milyen pohárból fogyasztod. Sokunk ízlése más és más, viszont egy biztos: szerintünk nagyobb élményt tud nyújtani, ha az adott típust a hozzá illő pohárból fogyasztod. Persze vannak, olyan poharak (például a Craft Master), amelyek több fajta sörhöz is megfelelőek lehetnek, de milyen is a jó pohár?

Elsősorban legyen egy olyan része, amelyet könnyen tudsz tartani a kezedben, ezáltal akár melengetheted is, mert a sör, ahogy melegszik más-más íz és illataromákat ad ki magából. Jó, ha van a pohárnak egy széles része, ahol könnyen szét tud terülni a bele töltött ital és így ott a lehető legnagyobb felületen, a szűkülő szájrészen át a legtöbb illatot, aromás jegyet be tudod szippantani, kiérezve mindent, ami a lehető legnagyobb élményt nyújtja minden egyes korty után.

Labels attached to the content: Hír Blogpost