Our website uses cookies.

Viharsarok Eggnog 0,33L

Normal price
2.98€
Manufacturer: Viharsarok
Stock 1: Soon - Request an alert!
Not Rated

Description

A Viharsarok Eggnogot a tojáslikőr őse, a posset inspirálta, amely a britek kedvence volt a középkorban. A forró tejet ale típusú sörrel, szegfűszeggel, szegfűborssal, szerecsendióval és fahéjjal keverték össze, amit a felsőosztályok sherry vagy brandy hozzáadásával spékeltek meg, a szerzetesek pedig tojással és fügével készítették.

Ezeket az autentikus tojáslikőr inspirálta fűszereket bátran egészítettük ki némi komlókeserűséggel. A kveik élesztő a számára megfelelő extrém magas, szinte már forrónak számító 40°C-os erjesztési hőmérsékleten elképesztő gyümölcsösséget eredményezett.

A krémes textúráért elsősorban a nagy mennyiségű zabpehely és zabmaláta felel. A laktóz telt szájérzetet, édes ízeket hoz, ami jól működik a természetes vanília kivonattal. Az eggnog gyakran citrom- vagy narancshéjjal szórt, ez inspirálta a hidegoldali komlózást, ami egyúttal ködös, dzsúzos megjelenést is kölcsönöz a sörnek.

Összetevők: víz, árpamaláta, búzamaláta, zabpehely, zabmaláta, laktóz, komló, aroma, vanília kivonat,fahéj, szerecsendió, kardamom, szegfűszeg, élesztő

Reviews

There are no reviews for this product.